Miruţă, convins că nici PSD-iştii nu speră să îl bată pe Iohannis: Pleacă la schi, cu Dăncilă în turul doi

Preşedintele USR Gorj, Radu Miruţă, consideră că bătălia pentru fotoliul de preşedinte al ţării nu are prea multe necunoscute. Tânărul om politic a declarat că social-democraţii acceptă că Viorica Dăncilă va fi învinsă de Klaus Iohannis dacă ajunge în turul doi. În opinia lui Miruţă, Dan Barna este singurul candidat care îi poate pune probleme actualului preşedinte, iar un vot pentru Dăncilă este inutil în primul tur.

Dacă ajunge în turul doi, drumul e înfundat! Nici ei nu speră să îl bată pe Iohannis. Şi atunci de ce să votezi PSD în turul unu? Iohannis poate să plece la schi dacă Dăncilă intră în turul doi”, a spus Miruţă la Radio Infinit.

Liderul de la Gorj a adăugat şi că PNL încearcă să-i strice imaginea lui Dan Barna, candidatul USR, pentru că liberalii sunt conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă pentru Iohannis.

Senzaţia este că cei de la PNL au o strategie. Lor le spun strategii: ‘Dacă vreţi să-l rezolvaţi pe Iohannis, tot ce trebuie să faceţi este să mutaţi acum. Dacă ne trezim cu Barna în turul doi, să nu mai veniţi la noi să vă salvăm, că nu mai prea avem cum’. E campanie electorală, e treabă murdară. Cine poate să manipuleze, să influenţeze, reuşeşte, cine nu, asta e”, a declarat Miruţă.