Încătușat! Supărat pe concubină, i-a tăiat mama la mână și a spart geamuri de la casă

Scandal monstru și acte de violență petrecute luni, 10 februarie, pe raza comunei Scoarța. Un bărbat de 41 de ani, din localitate, este cercetat penal după ce ar fi intrat cu forța în curtea locuinței concubinei sale, acolo unde ar fi spart mai multe geamuri de la casă și ar fi tăiat-o la o mână pe mama femeii.

Polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 27 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său, în vârstă de 41 de ani, din aceeași localitate. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul a pătruns în curtea locuinței concubinei sale, provocând un conflict în urma căruia tatăl concubinei, în vârstă de 51 de ani, din aceeași localitate, i-a solicitat acestuia să părăsească proprietatea. Bărbatul a ieșit din curtea locuinței, după care a revenit, pătrunzând din nou în curtea imobilului, unde ar fi spart trei geamuri de la o cameră a locuinței, după care, în încercarea de a intra cu forța în casă, mama concubinei sale a intervenit pentru a-l împiedica, moment în care ar fi fost agresată cu un obiect înțepător-tăietor în zona palmei de la mâna stângă”, a arătat IPJ Gorj.

În cele din urmă, bărbatul a plecat însă a fost identificat și reținut pentru 24 de ore. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.