Încep problemele în Liga 2: Dorinel Munteanu, pus pe liber, Reșița intră în reorganizare

CSM Reșița a anunțat că nu îi mai prelungește contractul antrenorului Dorinel Munteanu, iar clubul va intra în reorganizare, din cauza efectelor coronacrizei.

Având în vedere faptul că, colaborarea dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență , conducerea echipei CSM Reșița multumește acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020 . Le dorim multă baftă în continuare în activitățile lor .

De asemenea, aducem la cunoștință suporterilor și susținătorilor noștri că, având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse, vom continua cu proiectul privind gazonul și al unei clasări cât mai bune în Ediția de Campionat 2020 – 2021.

Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii și susținătorii noștri vor fi în continuare ținuți la curent cu ce se întamplă nou în Valea Domanului”, a transmis conducerea clubului CSM Reșița.