Încep să plece jucătorii de la Pandurii! Un fotbalist și-a anunțat despărțirea de formația gorjeană

De ce ți-e frică nu scapi! Problemele financiare de la echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu nu pot rămâne fără consecințe. Cu salarii restante și fără perspective, mulți dintre elevii lui Adrian Bogoi se gândesc să părăsească formația gorjeană, sperând la un transfer care să le aducă un echilibru financiar. Deși s-au vehiculat nume și transferuri, primul care salută din mers Pandurii Târgu Jiu este fotbalistul kosovar Cenaj Drilon. Mijlocașul de 21 de ani a anunțat despărțirea pe pagina sa de facebook, într-o manieră elegantă, care nu este la îndemâna oricui. Dincolo de greutăți și lipsuri, Cenaj a mulțumit clubului și i-a dorit să redevină ce a fost odată.

”Vreau să mulțumesc echipei mele, Pandurii Târgu Jiu, pentru ultimul an, care nu a fost ușor, dar a fost important pentru mine. Am învățat multe și pot spune numai cuvinte bune despre club, oameni, staff și toți suporterii… Sper să văd această echipă în top, așa cum merită. Vă mulțumesc, încă o dată, pentru tot și mult succes”, a scris, pe facebook, fotbalistul.

Din păcate, este greu de crezut că Pandurii nu va mai pierde și alți jucători în această iarnă. Rămâne de văzut și în ce condiții financiare, modul în care au fost concepute contractele va cântări mult. Iar informațiile venite pe subiect nu sunt tocmai roz.

 

Articolul precedentA lovit mașina poliției! Un agent rănit grav. Nu apucase să coboare pentru cercetări la un accident
Articolul următorPonta: Dragnea, discurs fascisto-idiot. Dăncilă și Teodorovici au premeditat falsuri