Ponta: Dragnea, discurs fascisto-idiot. Dăncilă și Teodorovici au premeditat falsuri

Victor Ponta, fost premier, actual deputat de Gorj, a lansat un nou atac ce vizează PSD, Liviu Dragnea și politicile economice duse de guvernul Dăncilă. Acesta a criticat în termeni duri discursul lui Liviu Dragnea referitor la companiile străine și noile taxe impuse la sfârșitul anului trecut, amintindu-și de ineficiența ”taxei de stâlp” impusă chiar de el. Ponta își pune cenușă în cap și îl acuză pe Teodorovici că nu a învățat din greșeli.

        ”Ăsta e un discurs fascisto-idiot (cel al lui Dragnea). Am spus patru ani că orice companie care face locuri de muncă și plătește taxe e un prieten al României. Noi suntem o țară normală în care domeniul privat produce, plătește taxe, iar sectorul public cu taxele plătește salariile militarilor, medicilor, etc. Cum să nu te consulți cu cei cărora le iei taxe?…<<…>>….Dragnea și cu Teodorovici erau lângă mine când am făcut prostia cu taxa de stâlp. Am zis: uite ce bani o să luăm, după aia ne-am dat seama că nici nu am luat niște bani și am stricat niște lucruri care merg bine și am luat-o înapoi. Când am pus supraacciza și s-a dus la prețul de la carburant…Ei știu foarte clar că toate taxele pe care le pun, de mâine se vor duce în creditele către populație sau companii, în factura la telefon, la energie”, a spus, la Digi 24, deputatul de Gorj.

Fostul lider PSD a continuat cu acuze grave, spunând despre Dăncilă și Teodorovici că au premeditat falsuri fiscale.

”De ce au dat OUG? Nu se pot închide pe cifre. Poți să minți ce vrei la tv, dar nu poți să minți când semnezi documentele bugetului și îți vin datele în față. Era în legea responsabilității fiscale o prevedere de mulți ani, eu am semnat de fiecare dată o declarație pe proprie răspundere că ce trimit în Parlament e real și dacă falsificam răspundeam penal. Acum au scos acel articol, ceea ce înseamnă premeditare. Dăncilă și Teodorovici știu că datele pe care le transmit nu sunt reale și nu vor să răspundă”, a completat Ponta.