Înregistrare incendiară! La alegerile locale, PSD vrea să tragă pe sfoară târgujienii

 

O înregistrare apărută în spațiul public dezvăluie strategia PSD Târgu Jiu pentru alegerile locale din municipiu. După cum se poate constata, social-democrații vor încerca ademenească electoratul cu plasarea pe lista de consilieri a mai multor persoane cu notorietate, iar după scrutin, așa cum spune Aurel Popescu, liderul PSD Târgu Jiu, patru candidați ar urma să facă pasul lateral, lăsând loc următorilor de pe listă, situație în care oamenii se vor trezi că au votat una, iar în Consiliul Local a ajuns altceva.

Alegătorii îl pot auzi pe actualul viceprimar garantând că el, Florin Cîrciumaru, Ciprian Florescu și Dorin Tașcău nu vor face parte din viitorul Consiliul Local al municipiului, ci vor se vor retrage după ce vor fi convins oamenii să voteze PSD.

Site-ul care a făcut publică înregistrarea mai anunță, pe surse, că Florescu vizează o funcție la București, în cazul în care va pierde alegerile, Cîrciumaru va rămâne senator, Aurel Popescu vreau City manager al Târgu Jiului, iar profesorul Tașcău se pregătește să meargă deputat, având deja promisiunea liderului PSD Gorj, Mihai Weber.