Ion Iordache, urecheat public și de Weber: Cred că nu a înțeles care sunt regulile în PSD

 

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, l-a pus la colț pe proaspătul social-democrat Ion Iordache, după ce omul de afaceri a reușit să agite bine apele în partid. Concret, businessman-ul a dat de înțeles că ar putea avea loc modificări ce țin de candidatura pentru funcția de primar la Târgu Jiu, sugerând că fostul prefect Cristi Rujan ar fi mai potrivit decât Ciprian Florescu.

Poziționarea a atras reacția lui Aurel Popescu, lider PSD Târgu Jiu, cel care l-a trimis pe Iordache la Turceni, acolo unde organizația județeană i-a încredințat sarcini politice.

Cred că a fost o declarație nefericită, nu pot să spun că mi se pare normală o declarație a unui om care cred că nu a înțeles care sunt regulile în Partidul Social Democrat. (…) Dacă avem păreri sau diferite opinii, le facem în cadru organizat. (…) Declarația domnului Iordache a inflamat anumite persoane pe bună dreptate”, a spus, luni, la Radio Infinit, Mihai Weber.

Subiectul rămâne unul de urmărit, în condițiile în care, în medii politice, se vehiculează cu declarația lui Mihai Weber vine doar pentru a calma anumite spirite tot mai îngrijorate de rolul la care aspiră în PSD afaceristul Iordache.