Pandurii mai așteaptă certificarea pentru Liga 2

Pandurii Târgu Jiu nu a primit, în primă fază, certificarea pentru Liga 2. În timp ce formațiile care își dispută accederea pe prima scenă a fotbalului românesc au obținut licența pentru Liga 1, ceea ce arată că nu vor avea probleme cu certificarea pentru Liga 2 în cazul în care nu vor promova, 13 formații care sunt așteptate la startul diviziei secunde au ceva probleme, nerezolvate la acest moment.

<<”Comisia de certificare a îndeplinirii condițiilor minime de participare în Liga 2” a descoperit probleme la celelalte 13 cluburi, printre acestea regăsindu-se și unele cu nume important în fotbalul românesc, precum ”U” Cluj, ASU Poli, Pandurii, Ripensia, CSM Reșița sau ”FC U” Craiova. Celelalte echipe cu dosarele incomplete la termenul limită sunt: SCM Gloria Buzău, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Aerostar Bacău, Mostiștea Ulmu, Progresul Spartac, Fotbal Comuna Recea și Minaur Baia Mare.>>, a anunțat, luni, Liga 2.ro.

Următorul pas este Comisia de Disciplină și Etică a FRF, iar dacă rezolvările nu vor fi găsite acolo, clubul poate merge la Comisia de Apel, care în perioada 25-30 iulie se va pronunța la rândul ei. Ulterior, FRF va anunța în mod oficial cluburile care au primit certificarea pentru sezonul 2020/2021 de Liga 2, cu sau fără sancțiuni.

Din informațiile nostre, antrenorul Călin Cojocaru a fost ieri la București, cel mai probabil în această problemă.