Iordache ”a uitat” să îl dea afară pe Romanescu din PNL. Primarul exclude o posibilă colaborare cu moșierul-senator

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, transmite că nu se teme de un candidat comun al partidelor rivale în 2024, în urma anunțului ce a vizat un posibil pact PNL – USR.
Totodată, edilul precizează că va merge pe direcția politică anunțată după ce Ion Iordache a dizolvat organizația PNL Târgu Jiu și l-a atacat în repetate rânduri. Asta chiar dacă șefii PNL au ezitat să îl excludă din partid, așa cum anunțaseră zgomotos prin intermediul presei locale.
Şedința în care urma ca Romanescu și Bejinaru să fie radiați din partid a avut loc, săptămâna trecută, dar Ion Iordache a susținut că nu s-a dorit acest lucru în lipsa lor.
Romanescu spune apăsat că o colaborare cu Iordache nu este în luată în calcul.

 

Din ce în ce mai mulți membri de la nivel central au aflat de situația de la Gorj și din punctul ăsta de vedere, s-ar putea să fi fost anumite discuții la nivel central cu domnul Ion Iordache. Dar de discutat cu dumnealui, cel puțin de șase luni de zile, n-am avut niciun fel de discuție, nici mesaje, nici telefoane. Fiecare ne vedem de activitatea pe care o desfășurăm. Pe de altă parte, rămân pe aceeași direcție. Nu voi candida din partea Partidului Național Liberal. Mi-am declarat deja opțiunea de a merge alături de Partidul Social Democrat, indiferent de ce se va întâmpla de acum încolo”, a declarat Romanescu.

Articolul precedentAu reușit! CSM Târgu Jiu, în grupele EHF! Andrieș: Este ceva enorm, suntem de doar doi ani în handbalul de performanță
Articolul următorMeteo: Săptămâna începe plăcut după care va ploua și se va răci. Cum va fi vremea de sărbători…