Ișfan și Prunariu, în cărți, din partea Pro România, pentru șefia CJ Gorj. Un jurnalist cu notorietate, în discuții cu partidul

Pro România crește în sondajele naționale, iar starea de fapt se resimte și la Gorj. Jurnalistul Costin Crețu a precizat, la Radio Infinit, că a avut ceva contacte cu reprezentanții partidului lui Victor Ponta, însă încă nu s-a decis dacă va intra în politică. Un alt nume cu notorietate, Mihai Prunariu, este deja cu un picior în Pro România Gorj. Acesta a anunțat că este fan Victor Ponta și a terminat-o cu PSD, partid pe listele căruia a fost ales consilier județean.

De altfel, Prunariu, potrivit spuselor lui Alin Văcaru, coordonatorul Pro România la Gorj, ar putea fi candidatul la Consiliul Județean.

Sunt mai mulți (potențiali candidați la Consiliul Județean n.red.). Am deja trei nume de posibili candidați. Vom vedea cine mai vine în perioada următoare. S-ar putea să fie mai mulți și din acele nume vom alege cea mai bună persoană, care ne va aduce cele mai bune rezultate, cel mai bun scor pentru partid. (…) Este și Ion Iștfan, sunt mai multe, acum prin venirea lui Mihai (Prunariu n.red.), și el este o persoană care poate să candideze pentru funcția de președinte la Consiliul Județean, și mai sunt. Candidatul va fi decis în perioada următoare, pentru că eu am spus, a fost o pauză, chiar nu am mai făcut politică în această perioadă, am ținut doar legătura cu biroul județean prin whatsapp, am vorbit, ne-am mai trimis câteva mesaje”, a declarat, la Radio Infinit, deputatul.

Liderul Pro România Gorj spune că primul obiectiv județean este readucerea la viața a Întreprinderii de Drumuri și Poduri:

Eu am spus, chiar dacă îl știu foarte bine pe Cosmin Popescu, sunt foarte supărat pe faptul că nu a făcut nimic pentru IDP Gorj unde au lucrat foarte mulți oameni. Candidatul Pro România asta va avea punctul 1 pentru județul Gorj să readucă din IDP acolo unde trebuia să fie, pentru că la IDP, pe lângă faptul că lucrau foarte mulți oameni, lucrările erau mult mai ieftine decât să le faci cu oameni privați. Eu știu că am lucrat la Minprest, și știu ce economii făcea CE Oltenia atunci când făcea lucrările cu noi, față de lucrările care erau făcute de alți oameni privați. Până la urmă, este întreprinderea Consiliului Județean Gorj și nu am înteles și nu o să înțeleg niciodată de ce Edilitara poate să funcționeze cu ajutorul primăriei, fiind societate a primăriei, de ce Minprest poate să funcționeze cu ajutorul CEO, pentru că CEO este acționar majoritar, nu inteleg de IDP nu poate fi ajutat de Consiliul Județean și tot timpul apelează la fel și fel de firme”.