Surpriza primarului: Absolvenții de gimnaziu și liceu, sărbătoriți pe Stadionul Municipal

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că s-a căutat și s-a găsit o soluție care să permită sărbătorirea elevilor din anii terminali.

Absolvenții din Târgu Jiu vor fi sărbătoriți înainte de examenele naționale. Organizăm, alături de unitățile de învățământ, un eveniment pentru absolvenții de gimnaziu și din învățământul liceal la Stadionul Municipal, în perioada 8 – 21 iunie, cu respectarea regulilor impuse de situația actuală. Fiecare clasă va fi programată din timp, începând cu școlile gimnaziale.
Acești copii nu s-au putut bucura de evenimentele tradiționale organizate de fiecare generație de absolvenți. Vreau să le acord o mică bucurie, să poată sărbători, alături de colegi, acest pas important din educația lor.
Am purtat deja discuții cu elevi și cadre didactice care s-au ocupat în anii trecuți de organizarea unor evenimente asemănătoare. În perioada imediat următoare vom lua legătura cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, ai unităților de învățământ și cei ai elevilor și vom pune la punct toate detaliile, în așa fel încât să nu existe probleme și să fie respectate toate reglementările în vigoare. Trebuie să ținem cont că aceste momente sunt foarte importante pentru tineri, mai ales în condițiile în care ultimele luni au fost deosebit de grele pentru ei. Vreau să rămână cu o amintire frumoasă legată de acest moment deosebit”, a transmis Romanescu.