Își dau la gioale non-stop: Cîrciumaru lovește pe sub masă, Weber are tibiile negre

În așteptarea viitoarelor vizite ministeriale la Gorj, senatorul Florin Cîrciumaru nu se sfiește să îl lovească profesionist pe cel care i-a succedat în fruntea organizației județene a PSD. În numai două declarații politice, fostul primar din Târgu Jiu îl trimite la colț pe Mihai Weber, anulându-i din capitalul politic ce se voia obținut în urma evenimentelor din ultima perioadă. Întâmplător, bineînțeles, veteranul social-democrat și-a amintit cum odată ca niciodată, când Victor Ponta era premier, la Târgu Jiu a avut loc o adevărată ședință de gurvern. Mesaj șiret, care a încearcat să minimalizeze imaginea pozitivă ce se voia captată electoral.

”Nu trebuie să ne ascundem, de obicei în perioada de campanie am avut din toate timpurile și vom avea în continuare vizita multor miniștri în județul nostru. Eu țin mine că, într-o perioadă de campanie, domnul Ponta, când era prim-ministru, chiar a venit cu mai mult de jumătate de guvern la vremea respectivă. Așa s-a procedat, așa se procedează în continuare în perioada de campanie”, a spus, la Sud FM, senatorul.

După ce a ”frăgezit carnea”, Cîrciumaru a scos sabia și a lovit din plin, arătând că PSD a pierdut susținere populară în urma scandalului provocat de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

”Au fost 60 de reclamații de la Târgu Jiu care au adus-o pe ministră. Toate relatau aspecte negative. A venit să se convingă la fața locului. A găsit o serie de nereguli. Ar fi trebuit să discute cu șefii Spitalului, cu șefii de secție și nu în conferința de presă. Nu în spațiul public se rezolvă problemele. Nu a adus minic bun conferința de presă. Și declarația privind retragerea acreditării spitalului… Nu a adus un plus pentru PSD”, a mai declarat public Cîrciumaru.

În câteva vorbe, acesta spune că nu Weber a adus-o pe Sorina Pintea la Târgu Jiu, PSD a pierdut în urma vizitei acesteia, mai mult, a reclamat modalitatea de lucru a colegilor săi de partid.