Sunt perspective: Pandurii U 17, victorie cu 11-1

Echipa de juniori republicani B a clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu a învins duminică CSS Drobeta Turnu Severin cu scorul de 11-1, într-un meci ce a contat pentru etapa a XIV a, din cadrul Campionatului Național U 17, seria a VI a. Pentru gorjeni au înscris Filip, Bonculescu, Bucur, Negrea, Safta, câte un gol, și Peia, Stăniloiu și Rasoveanu, câte două goluri. În urma acestei victorii, formația antrenată de Florin Popete se menține pe locul II, după Școala de Fotbal ”Gică Popescu” Craiova, cu șanse certe de a accede în faza următoare a competiției.

”Am făcut un meci bun azi, chiar dacă am folosit mulți copii născuți în 2003, cu un an sub generația competiției. Sperăm să ne calificăm la turneul final de pe locul secund, merg mai departe și echipele clasate pe locul 2. Păcat că am mers perfect în tur, 10 victorii din 10, dar am început mai slab returul. Nu neapărat pe jocul nostru, la Slatina am pierdut în minutul 95, în urma unui penalty inexistent dictat de arbitrul asistent. Mergem mai departe, important e ca ei să joace bine, să crească în jocul colectiv și individual”, ne-a spus Florin Popete, antrenorul Pandurii U 17.

Tot duminică, republicanii A, grupă antrenată de Cristi Popescu, au învins cu 3-0 echipa similară a CSS Drobeta Turnu Severin.