Jupânești: Două autotrenuri implicate într-un accident

Accident rutier ce putea să aibă consecințe grave petrecut luni după-amiază, pe raza localității Jupânești. Două autotrenuri, unul de Gorj, celălalt de Alba, au intrat în coleziune în urma unei depășiri efectuate în mod necorespunzător. ”Polițiștii din cadrul Poliției Târgu Cărbunești au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier, produs pe raza localității Jupânești, unde două autotrenuri au intrat în coleziune laterală. Primul a efectuat o depășire a unui autoturism staționat, fără a se asigura corespunzător, iar celălalt, care circula regulamentar, nu a mai putut evita impactul. Ințial a fost sesizată o victimă rănită ușor, dar în final evenimentul a fost soluționat ca tamponare, fiind înregistrate doar pagube materiale”, informează IPJ Gorj.

Galerie foto:

Articolul precedentGorj: Accidente din cauza consumului de alcool. Mașini avariate și un biciclist cu o alcoolemie ”de zile mari”
Articolul următorRegulament pentru folosirea Sălii Sporturilor: Evenimente cultural-artistice taxate, până la reabilitarea Casei de Cultură