Regulament pentru folosirea Sălii Sporturilor: Evenimente cultural-artistice taxate, până la reabilitarea Casei de Cultură

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi folosită, în continuare, şi pentru alte evenimente decât cele sportive. Primarul municipiului, Marcel Romanescu, a anunţat că se lucrează la un regulament care să stabilească în ce condiţii poate fi închiriată noua locaţie. Pentru a nu deteriora parchetul se vor lua măsuri de protecţie, urmând ca aici să fie organizate şi evenimente cultural-artistice. Decizia vine şi în contextul în care Casa de Cultură a Sindicatelor din oraş nu poate fi încă folosită. Instanţa de judecată trebuie să aprobe achiziţia sa de către Primărie, pentru ca apoi să fie alocate fondurile pentru reabilitare. “Am discutat în şedinţa operativă cu directorul adjunct de la Patrimoniu să pregătească un regulament de folosire a acestei săli. E clar că avem această sală pentru competiţii sportive sau pentru alte evenimente, ţinând cont de faptul că nu avem, la nivelul municipiului Târgu Jiu, pentru evenimente de anvergură, o sală care poate fi folosită şi atunci, această sală, contra cost, va fi folosită pentru astfel de evenimente şi protejată, în aşa fel încât să nu fie deteriorată suprafaţă de joc”, a anunţat edilul.

Primarul Romanescu a mai spus că va propune în şedinţa de Consiliu Local ca echipele din Târgu Jiu care vor folosi Sala Sporturilor să beneficieze de condiţii speciale. “ Nu cred că va trebui să impunem o anumită sumă pentru formaţiile sportive care folosesc această sală”, a afirmat conducătorul urbei.

 

 

Articolul precedentJupânești: Două autotrenuri implicate într-un accident
Articolul următorPrimăria Târgu Jiu, în joc de glezne. Nu a căzut varianta preluării C.S. Pandurii