Jurist FRF: FIFA recunoaște echipa lui Mititelu ca și continuatoarea Universității Craiova

Presa sportivă din România a anunțat că FC U Craiova 1948, echipă din Liga 1, patronată de Adrian Mititelu, are interzis la transferuri în această pauză competițională, din cauza unor datorii către foști jucători, situație ce duce la noi discuții ce vizează continuatoarea echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Cât privește interdicția la transferuri, președintele juveților, Marcel Pușcaș, susține că sunt restanțe financiare vechi, de 10-12 ani, afirmând, totodată, că problema va fi rezolvată.

În tot acest context, juristul Federație Române de Fotbal, Adrian Stîngaciu, arată că FC U Craiova este considerată continuatoarea Universității Craiova de către FIFA, acesta fiind motivul pentru care Mititelu este obligat să achite restanțele foștilor jucători.

Hotărârea este venită de acum o lună și ceva, iar FRF știe de ea. Însă, acum a apărut și această informație public. De ce a fost pus actualul club al lui Adrian Mititelu să plătească? Pentru că FIFA recunoaște această echipă a lui ca și pe continuatoarea Universității Craiova, acolo unde jucau fotbaliștii care au obținut și ei la rândul lor decizii favorabile după procesele câștigate.

Este știut faptul că domnul Adrian Mititelu a mai plătit acum vreo doi ani pentru un alt fotbalist care a jucat la Universitatea Craiova” a precizat, pentru Pro Sport, Stîngaciu.