Le face plângere penală: Vrea să dispară bariera montată de CFR sub pasarelă

Consilierul municipal Mihai Paraschiv susţine că a sesizat Primăria Târgu Jiu pentru că bariera montată de CFR sub pasarelă nu ar fi fost ridicată legal. Liberalul a declarat că va depune o plângere penală împotriva companiei feroviare dacă societatea nu va demonta gardurile de fier puse într-o zonă foarte tranzitată. Paraschiv a mai spus că oamenii se chinuie zilnic să “escaladeze” bariera, dar nu schimbă ruta, pentru că ar ocoli prea mult. Vicepreşedintele PNL este convins că respectiva construcţie a fost pusă doar pentru a-i strica imaginea primarului Marcel Romanescu, pentru că legea la care fac referire reprezentanţii CFR este interpretabilă, iar în zonă nu  s-au petrecut niciodată evenimente tragice din cauza trenurilor.

“Am aflat că acea construcţie nu are autorizaţie, mai sunt la distanţă de 200-300 de metri încă trei astfel de treceri pe care înţeleg că cei de la CFR nu le-au considerat ca fiind de siguranţă. Am prezentat şi un articol din legea la care fac ei referire, că aceea este o zonă tranzitată de persoane care nu rămân în zona respectivă, deci este amplasată abuziv, şi m-am hotărât să fac acest demers după mai multe discuţii cu cetăţenii. Acea zonă de tranzit funcţionează de foarte mulţi ani de zile, nu au fost probleme acolo sau accidente feroviare. Cred că a fost montată dintr-un exces de zel, din dorinţa cuiva de a crea tensiuni gratuite. Bănuiesc că cei de la CFR au un interes să nemulţumească cetăţenii din zonă, să dea vina pe primar, altă explicaţie nu găsesc”, a declarat Paraschiv la Radio Infinit.

Accesul a fost restricţionat de către CFR sub podul de la pasarelă în luna septembrie. Cei mai mulți cetățeni sunt convinși că Primăria municipiului Târgu Jiu a ridicat bariera și îi consideră responsabili de situația creată pe edilii locali.

Foto: radio infinit

 

Articolul precedentAccident: Doi răniți transportați la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu
Articolul următorNu are de ales! Instanţa îl obligă pe Cîrciumaru să spună de unde a luat banii