Liga 3: Gilortul a remizat la Horezu

Formația Gilortul Târgu Cărbunești a plecat neînvinsă de la Horezu, la finalul unei partide a etapei a șasea, din seria a 7 a a Ligii 3, meci în care a întâlnit Flacăra din localitate.

Confruntarea a fost una electrizantă, cu 2-0 în favoarea gazdelor la pauză, după ce vâlcenii au reușit să puncteze în minutele 18 și 41 prin Adrian Popa și Sebastian Preda. Gorjenii au reușit egalarea, Constantin Roncea (51′) și Robert Bubuioc ( 53′), însă Flacăra a preluat din nou conducerea prin golul înscris de Ionuț Moldovan (82′). Zarurile păreau aruncate, mai erau puține minute de joc, dar ambiția oaspeților s-a concretizat prin golul marcat de Bubuioc (87′), jucător care a reușit dubla și a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

După meci, Florin Popete, antrenorul de la Gilortul, și-a felicitat elevii:

Țin să-i felicit pe toți jucătorii, pentru atitudinea și determinarea de care au dat dovadă pe toată durata meciului contra unei echipe bune a seriei a 7 a, Flacără Horezu, pentru încrederea în forțele proprii și pentru faptul că au crezut până la final că putem să obținem un rezultat pozitiv”.

 

Gilortul:

Constantinescu – Buzurin, Dolcescu, Safta (46′ Cocină), Miroiu (30′ Popa) – Oprișa, Avrămescu (cpt) – Bubuioc, Dănăricu (79′ Almăjanu), Afrim – Roncea (90′ Filip)

Rezerve neutilizate: Stăniloiu, Cocioabă, Bărăitaru, Popete

Antrenori: Florin Popete și Bogdan Chiriac