Șofer sancționat cu 20.880 lei, plus suspendarea permisului până în 2024

Un tânăr de 20 de ani, din orașul Siret, județul Suceava, este șoferul cel mai dur sancționat de polițiștii rutieri din România. Potrivit MAI, acesta este responsabil pentru încălcarea regimului rutier în nu mai puțin de 16 situații, ”record” stopat prin blocarea sa în trafic. În urma ”isprăvilor”, tânărul a fost amendat cu 20.880 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere până în anul 2024.

Permisul suspendat până în 2024…

Amendă de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a <<beneficiat>> un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava. 16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva”, au transmis reprezentații Ministerului Afacerilor Interne.

Foto: MAI