Managerul Spitalului Judeţean: Îmi fac foarte bine treaba! Nu îmi dau demisia niciodată!

Deşi scandalurile generate de problemele din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu se ţin lanţ, şi s-a ajuns până la pichetarea Prefecturii de jurnalişti şi sindicalişti, managerul Gigel Capotă declară că nici nu se gândeşte să plece de la conducerea unităţii medicale .

Ultima neregulă dezvăluită de presă a vizat condiţiile în care sunt depozitate medicamente, reactivi şi materiale sanitare, situaţie ce ar putea genera necazuri serioase pacienţilor. În caz, inspectorii de muncă din cadrul ITM Gorj au aplicat 5 amenzi în valoare totală de 22.000 de lei, constatând în urma unor controale ”defecte la acoperişul depozitului, improvizaţii la instalaţia electrică, măsuri deficitare în caz de incendiu şi al depozitării agenţilor chimici”. Prezent într-o emisiune radio, Capotă a fost întrebat dacă se gândeşte la demisie, iar răspunsul acestuia a fost tranşant: ”Nu!”.

De ce să îmi dau demisia? Am obţinut acest post în urma unui concurs. Din asta trăieşte familia mea. Eu îmi fac foarte bine treaba! Sunt vinovat de lucrurile bune făcute în spital. Nu îmi dau demisia niciodată!”, a spus, la Sud FM managerul SJU Târgu Jiu.