Meci de povestit, victorie superbă: FC U Craiova învinge Rapidul, în Bănie

 

FC Universitatea Craiova a învins, marți seara, pe FC Rapid Bucureşti, cu scor 3-2 (0-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin atacantul slovac Jakub Vojtus (’58), dar oltenii au decis meciul în şapte minute incredibile, în care au înscris de trei ori, prin William Baeten (’71), Sekou Sidibe (’74) şi Andrea Compagno (’77).

Rapid a reuşit să mai puncteze o dată, prin estonianul Mattias Kait (’81).

 

NICOLO NAPOLI: Băieții au făcut un meci mare

 

Băieții au făcut un meci foarte mare. Am avut forța să revenim în meci, am egalat, am marcat pentru 2-1 și 3-1. Au mai dat și ei un gol. S-a jucat deschis, este bine că am câștigat noi cele trei puncte. Vom juca cu Sepsi în următorul meci. Sepsi e o echipă bună, cu un antrenor bun, dar și U Craiova 1948 are un antrenor bun. Va fi un duel italian. Va fi greu. După victoria asta sunt mai liniștit, dar acum trebuie să ne încărcăm bateriile și să facem un meci foarte bun la Sepsi ca să câștigăm puncte. A fost penalti clar la Bălan, dar la rezultatul acesta nu mai contează”, a declarat, după meci, antrenorul juveților.