Mega spectacol! Nicolae Botgros şi Lăutarii din Chișinău vor concerta la Târgu Jiu

Un concert de zile mari va avea loc săptâmâna viitoare la Târgu Jiu, în Piața Prefecturii. Primăria a organizat, cu sprijinul interpretei de muzică populară Robenta Crintea, un spectacol în care vor fi prezenți Nicolae Botgros, Lăutarii de la Chișinău, Cornelia și Lupu Redinic, Petricâ Mîțu Soian și alți interpreți cunoscuți din domeniu. Trebuie scos în evidență faptul că Roberta Crintea va asigura cheltuielile invitaților care vor urca pe scenă alături de maestrul Nicolae Botgros.

”Este cel mai mare ansamblu pe care îl au românii de peste Prut și din România. Roberta Crintea și-a luat angajamentul că va asigura toate costurile pentru artiștii care vor cânta cu maestrul Botgros. Noi asigurăm o parte din costuri, Roberta Crintea va asigura partea de costuri cu invitații. Este foarte greu să aduci un astfel de ansamblu în totalitatea lui. Este prima dată când are loc un astfel de eveniment la Târgu Jiu. Va fi pe 23 iulie. Inițial discutasem pentru 3 august, eu îmi luasem gândul, dar a insistat Roberta, a mers la Chișinău și a venit cu vești bune”, a spus primarul Romanescu.

Roberta Crintea a precizat că a invitat și 14 artiști din România.

”Sunt 14 artiști care vor veni. Printre ei, Petrică Mîțu Stoian, Olguța Berbec, Cornelia și Lupu Rednic, Robert Târnăveanu”, a spus interpreta, adăugând că s-a dorit o varietate geografică.