Meteo: Sunt așteptate ploi în Oltenia

 

Vremea rămâne caldă pentru această perioadă, însă vor fi precipitații în următoarele zile, anunță directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu.

 

‘Ultima zi a lunii februarie păstrează același ecart din punctul de vedere al maximelor, adică 9-21 de grade, minime pozitive în general cu 0 grade doar în depresiuni, 11 grade tot în partea de vest a țării. În același timp însă, într-adevăr, de joi vor începe și precipitațiile, la început în partea de vest, sud-vest, sud a țării și vorbim aici în mod deosebit de Banat, Oltenia, local zona Munteniei și sudul Crișanei.

La altitudini mari, mai ales în Carpații Meridionali, vorbim și de precipitații mixte. Luna martie va debut de asemenea cu o vreme mai caldă, deoarece temperaturile maxime sunt cuprinse între 10 până la 19 grade.

Totodată, mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă, există posibilitatea să mai avem precipitații la nivel local, în special în aceleași zone, respectiv în vest, în centru-nord, dar chiar și în sud”, a spus, la Antena 3, Mateescu. 

 

Articolul precedentCostantino, OUT de la FCU Craiova. Napoli așteaptă un telefon, dar nu crede că va suna. Mititelu: Nu retrogradăm!
Articolul următorȘcoală mai puțină în septembrie: Coaliția a stabilit calendarul alegerilor prezidențiale