Costantino, OUT de la FCU Craiova. Napoli așteaptă un telefon, dar nu crede că va suna. Mititelu: Nu retrogradăm!

FCU Craiova nu a reușit să învingă Poli Iași, scor 1-1, marți, pe teren propriu, iar juveții au intrat serios în hora evitării retrogradării. În context, Adrian Mititelu, patronul echipei a anunțat demiterea antrenorului italian Giovanni Costantino.

Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva.

Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care este din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea.

Mi-am pierdut răbdarea. Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua”, a spus Mititelu. 

 

Nicolo Napoli, gata să revină în Bănie

 

Un alt tehnician italian, Nicolo Napoli, de nouă ori antrenor la Craiova, a precizat presei sportive din Capitală că suporterii îl vor, dar nu crede că va fi contactat de Adrian Mititelu.

 

„Știu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu. Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios. Dacă mă sună și îmi spune <<Nico am nevoie de tine!>> vedem ce facem. Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova. Eu sunt cu suporterii mei. Tot timpul îmi scriu: <<De ce nu vii?>>, <<Tu ești numărul 1>>”, a declarat, pentru Fanatik, Napoli.

 

Mititelu: Vă promit că nu retrogradăm

 

Nu este un capăt de ţară, se joacă fotbal şi în play-out. Şi salvarea de la retrogradare e un obiectiv. Să fii în Liga 1 nu e aşa uşor, că înseamnă să ai condiţii, buget să facă faţă în Liga 1. Să vă uitaţi la FC Argeş, nu e uşor în Liga 2 şi e pe ultimul loc. Se poate şi mai rău. Nu trebuie să ajungem în cealaltă extremă, vă promit că nu retrogradăm şi nu o să fim nici la baraj. (…) Nu am o soluție clară de antrenor acum, dar cu siguranță nu va fi Napoli”, a mai spus șeful FCU. 

 

 

Articolul precedentTârgu Jiu: Când finalizează Distrigaz Sud lucrările pe strada Victoriei. Edilitara este pregătită să reabiliteze carosabilul
Articolul următorMeteo: Sunt așteptate ploi în Oltenia