Meteo: Vremea se încălzește treptat

Pagina de meteorologie Alerte Meteo și Prognoze – Vremea în România, transmite, joi de dimineață, prin administratorul Mihai Chirigiu, că urmează o încălzire treptată a vremii în următoarele zile. Totodată, nu vor lipsi precipitațiile sub formă de ploaie, în unele cazuri în averse, posibil însoțite de descărcări electrice.

Vremea se va încălzi treptat de astăzi în majoritatea regiunilor. Pe parcursul amiezilor de 31 martie, 1 și 2 aprilie 2023, valorile termice maxime vor fi de primăvară autentică, mai ales în regiunile sudice, sud-estice și vestice ale României. Încălzirea vremii din zilele următoare vine la pachet cu fenomene meteorologice specifice sezonului cald (precipitații sub formă de aversă posibil însoțite de descărcări electrice). Diminețile următoare vor aduce minime termice în limite normale pentru această perioadă din an”, a transmis sursa menționată.

 

ACTUALIZARE:

După câteva zile cu vreme mai plăcută, este așteptat un val polar peste România, cu frig și ninsori.

 

HARTĂ – AMPVR

 

Articolul precedentGorj: Persoană dispărută, căutată cu drona
Articolul următorTârgu Jiu: Patru indivizi încătușați! Au atacat doi tineri care stăteau pe o bancă. Un agresor a lovit și cu cuțitul