Mihai Weber: Cu siguranţă, Viorica Dăncilă va câştiga alegerile la Gorj

Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj, pare convins că Viorica Dăncilă va fi prezidenţiabilul care va obţine cele mai multe voturi în Gorj, în primul tur de scrutin. Liderul social-democrat a precizat că organizaţia judeţeană şi-a fixat un target de peste 40% şi, în urma discuţiilor cu oamenii, crede în realizarea lui.

Cu siguranţă, Viorica Dăncilă va câştiga alegerile în Gorj. Am fost în toate zonele, am văzut care este aprecierea”, a spus deputatul.

Acesta aşteaptă susţinerea pensionarilor, dar şi un scor bun la Târgu Jiu, unde la alegerile europarlamentare PSD a obţinut doar 24%.

În Târgu Jiu, să ştiţi că Viorica Dăncilă va obţine un scor foarte bun. Am făcut diverse întâlniri şi să ştiţi că foarte puţine persoane au refuzat să discute cu noi, cei care am am fost în campanie. Am fost foarte bine primiţi, oamenii susţin candidatul nostru. Nu aş vrea să lansez acum un procent, dar cred într-un procent care o să fie extrem de mulţumitor”, a declarat Weber, precizând că un scor sub 30% este pentru începători.