Pandurii, înfrângere severă la Mioveni. Tibi Bălan taie de pe listă una dintre speratele victorii

Cele trei victorii preconizate de antrenorul Tiberiu Bălan au început cu o înfrângere categorică. Formaţia Pandurii a fost învinsă fără drept de apel la Mioveni, chiar dacă au existat câteva situaţii în care a pus în dificultate liderul ligii secunde.

Gorjenii au început curajos meciul, cu o primă ocazie de a marca înregistrată în minutul 5 al jocului. Rasoveanu a reluat dintr-o centrare primită din partea stângă, însă portarul gazdelor, Sima, a scos senzaţional o minge pe care scria gol. La numai un minut, Unguru a încercat să marcheze prin foarfecă, dar a trimis mingea pe lângă poarta echipei argeşene. Liderul a trecut la cârma jocului şi, în minutul 7, Măzărache a şutat, Dinu a reuşit să respingă, balonul atingând bara. La numai câteva secunde, acelaşi Măzărache deschide scorul, 1-0. Trancă a avut ocazia egalării, mingea trimisă de acesta din lovitură liberă fiind scoasă de la vinclu de portarul Sima. Gazdele şi-au majorat avantajul, în minutul 23, prin Herghelegiu şi antrenorul Tiberiu Bălan a pregătit prima schimbare la Pandurii. Minutul 28, intră Lu Yefung în locul lui Erhard, mutare care nu ruşeşte să tempereze elanul ofensiv al celor de la CS Mioveni.

Cel de-al doilea mitan nu a avut istoric, o repriză la dispoziţia gazdelor care au mai înscris de două ori prin Burnea şi Anghelina (penalty). Scorul putea fi şi mai sever, doar intervenţiile lui Dinu şi ratările imense limitând proporţiile unei înfrângeri şi aşa categorice.

Golurile:

min. 7  * 1-0  Măzărache trimite mingea cu capul în poarta lui Dinu, în urma unei centrări plecate din partea dreaptă, de la Herghelegiu

min. 23  * 2-0 Herghelegiu şutează plasat de la 16 metri, pe lângă Dinu, şi înscrie

min. 57 * 3-0 Ionuţ Burnea înscrie cu capul, după ce gazdele au executat un corner de pe partea stângă

min. 74 * 4-0 Măzărache este faultat în care de portarul Dinu. Execută Marian Anghelina şi înscrie

 

Pandurii: Iul. Dinu – P. Chiş; Oiţă (cpt.), D. Ciobanu, Vasilescu – D. Unguru ( ’62 Filip) , Erhard (’28 Lu Yuefeng), Takahashi, Trancă, Nichifor (‘Şendroiu) – Rasoveanu

Rezerve: M. Cotolan – N. Cotolan, Al. Dinu, Cuţitoiu, Rob. Bratu

Antrenor: Tiberiu Bălan

Arbitri: Iliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) – Petruţa Iugulescu (Târgovişte) şi Mihaela Ţepuşă ( Bucureşti)

Rezervă : Ionela Alina Peşu (Craiova)