Ministerul Sănătății ”a uitat” să trimită tomograful la Târgu Jiu. Autoritățile vor să cumpere unul

Spitalul Județean de Urgență a tot așteptat ca Ministerul Sănătății să își onoreze angajamentul ce viza dotarea unității medicale cu un computer tomograf nou, dar lunile au trecut și nici urmă de aparat medical. Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a făcut declarații pe acest subiect, precizând că spitalul va avea tomograf până la sfârșitul anului, chiar dacă Bucureștiul nu își va ține promisiunea.

”Am discutat din nou cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății. Având în vedere întârzierea destul de mare a bugetului, am rediscutat achiziția unui computer tomograf. Sper ca problemele juridice și economice din cadrul Ministerului Sănătății să fie rezolvate, pentru că prin Ministerul Sănătății sau din buget propriu, anul acesta trebuie să găsim o soluție pentru achiziția unui computer tomograf care să deservească Spitalul Județean de Urgență și UPU”, a spus Cosmin Popescu.

Computerul tomograf ar urma să fie amplasat la unitatea de pe strada Tudor Vladimirescu, lângă Unitatea de Primiri Urgențe.