Spune că s-a săturat: Un ales municipal nu mai vrea în Consiliul Local Târgu Jiu

Un consilier local de la PSD sugerează că nu ar mai fi interesat de încă un mandat în actuala funcție publică. Este vorba despre Viorel Petcu, care spune că nu se regăsește într-un astfel de mediu. Social-democratul este nemulţumit că este acuzat că are interese meschine şi spune că imaginea i-a fost stricată. De asemenea, Petcu a declarat că a fost implicat, fără voia sa, în mai multe scandaluri.

“Consider că nu e o lume în care să mă mişc foarte lejer. Prea se aruncă cu lături şi eu consider că nu merit. Eu am încercat, şi am venit în Consiliul Local cu dorinţa de a face ceva, aşa cum cred eu că este mai bine pentru acest municipiu. Ca să aud că fac numai prostii, că am nu ştiu ce interese meschine, am auzit inclusiv că am luat şpagă de la unu şi altul. Nu mă regăsesc în toate aceste scandaluri. Eu îmi pun semnătura în lucruri în care cred şi votez conform conştiinţei mele”, a spus consilierul la Radio Infinit.

Și Eduard Berca (PNL) a anunțat că nu va mai candida pentru Consiliul Local Târgu Jiu în 2020. Întrebarea firească este dacă numele celor doi mai avea șasnse să ajungă pe lista candindidaților, dacă mai aveau susținere politică pentru această funcție.