Ministrul Educației: Școala începe la data de 8 noiembrie. Teze mai puține pentru elevi

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, transmite că școala va începe în data de 8 noiembrie, imediat după vacanța forțată. Totodată, se anunță reducerea numărului de teze.

În data de 8 noiembrie, școala va începe. Există o anexă în care s-au prezentat o serie de măsuri propuse spre adoptare, prin ordin comun al ministrului Educației și ministrului Sănătății.

Ministrul Educației va rămâne în continuare consecvent principiului conform căruia școlile trebuie să funcționeze cu prezență fizică, în limita în care condițiile de protecție sanitară pot fi asigurate pentru elevi și profesori. Nu voi abdica de la acest principiu.

Deci vom avea consultări cu autoritățile sanitare și vineri vom vedea care va fi modul de deschidere în data de 8 noiembrie. (…) De asemenea, am decis împreună cu colegii mei din Ministerul Educației, să reduce numărul de teze pe care elevii îl vor susține în acest an, prin excepție. Astfel, la clasa a 8-a, vom avea în loc de trei teze, două teze”, a declarat ministrul Educației

Articolul precedentMeteo Oltenia: De miercuri se încălzește. Maximele vor atinge 20 de grade Celsius
Articolul următorTârgu Jiu: Se apucă de treabă! Reabilitarea Casei de Cultură, asumată de constructor cu termen final 2023