Ministrul Muncii a anunțat când vor fi încărcate cardurile voucherelor pentru alimente

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat, duminică seara, care este calendarul plății pensiilor pentru lunile decembrie și ianuarie, precum și când vor fi încărcate cardurile pentru alimente, măsură din programul ”Sprijin pentru România”.

De la 1 ianuarie crește pensia la valoarea punctului stabilit: 1.785 lei. Toate pensiile bazate pe contributivitate vor crește. Programul <<Sprijin pentru România>> va fi în continuare. Voucherele de 250 lei vor continua. Vor fi măsuri de ajutor pentru anul 2023. 

Am avut o discuție cu domnul ministru Boloș. În perioada 19-23 decembrie vor fi încărcate cardurile voucherelor. Am fi vrut mai devreme, dar avem un calendar de respectat. Chiar dacă a fost liber, vineri s-au făcut plăți astfel încât am început plata pensiilor. Mâine, Casa de Pensii va mai livra către Poștă alte sume. Avem înțelegere de la Poșta Română. În ianuarie, de asemenea, pentru că e deschidere de conturi în noul an bugetar plata va începe undeva pe 4 ianuarie”, a spus, la Realitatea Plus, ministrul.

Articolul precedentProful, minutul și scorul: Optimile, runda a doua
Articolul următorTârgu Jiu: Imagini! Realizarea noului parc de la Coloană, condiție obligatorie pusă de proprietarii terenului