Târgu Jiu: Imagini! Realizarea noului parc de la Coloană, condiție obligatorie pusă de proprietarii terenului

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a a făcut noi precizări ce țin de realizarea noii zone de agrement de lângă Coloana Infinitului. Acesta a reamintit că terenul nu a aparținut Primăriei Târgu Jiu, dar proprietarii lui l-au donat municipiului cu condiția expresă ca pe el să fie construit un parc.
Cum arăta terenul de lângă Parcul Coloanei Infinitului înainte și cum arată acum.
Să înțeleagă și acei părerologi și comentatori profesioniști de pe Facebook, care sunt foarte nemulțumiți acum.
Terenul NU a fost al primăriei. A fost donat de doamna Maria Banu Ertegun, prin Fundația Infinitul, municipiului Târgu Jiu cu o condiție: să fie amenajat un mic parc.
Patrimoniul municipiului Târgu Jiu crește, astfel, cu valoarea foarte mare a terenului situat în vecinătatea Coloanei Infinitului, dar și cu valoarea pe care o dă noua investiție.
Știu, este rău că facem lucruri bune pentru oraș. Este rău că recuperăm bunuri ale orașului și le punem în valoare. Este rău că ne dezvoltăm ca municipiu.
Le reamintesc părerologilor că există și locuri de parcare. Suficiente! Chiar lângă Colegiul Economic și vizavi, în spatele fostei fabrici de confecții. La aproximativ 100 de metri”, a transmis edilul-șef.

IMAGINI: