Mișu Weber, henț cu mâna! Parlamentarul s-a trezit, iarăși, vorbind ca să promită

Deputatul Mihai Weber tot rezolvă din gură problemele de la Uzina Mecanică Sadu, dar nu se prea lasă nimic în urma sa. Acesta, în decursul anilor, prin prisma funcțiilor deținute în parlament, a vorbit despre un amplu proces de modernizare și retehnologizare la UM Sadu, a spus că Guvernul României va aloca banii necesari. Vorbe, zilele trecute protejatul lui Liviu Dragnea a ieșit în media locală și prezentat ca posibilă rezolvare a neajunsurilor tehnologice de la Sadu preluarea unei linii de producție de la o unitate de profil din județul Alba, și anume UM Cugir. Concret, Weber anunța aducerea echipamentului la Bumbești Jiu. Primarul localității, Constantin Bobaru, nu consideră transferul tehnologic anunțat drept o realizare.

”A venit timpul ca UM Sadu să devină o prioritate. Linia de la Cugir este pe alamă, noi avem mai multe contracte pe oțel”, a precizat, la Radio Infinit, edilul șef.

Acesta a mai anunțat că documentele cu necesitățile UM Sadu au plecat, deja, spre noul ministru al Economiei, Dănuț Andrușcă.

Galerie foto:

Articolul precedentMinistrul Energiei zice că-i dă ”Flit” coanei Europa, cu toate normele sale de mediu
Articolul următorMedic celebru, pus sub control judiciar. Cauțiune de șapte miliarde!