Mitică Dragomir ”îl școlește” pe Rotaru după meciul cu Rapid: A făcut o mare greșeală. Mare, mare

 

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de fotbal, spune că Mihai Rotaru, că patronul CSU Craiova, a greșit când a mers în vestiarul echipei, înainte de meciul cu Rapid.

 

Aia-i o mare greșeală. Mare, mare. Eu eram președinte de club și așa făceam și eu. Dacă te duci să faci numai glume… Dacă le-a ținut discurs… aaa, asta e o nenorocire, din experiența mea. De câte ori mă duceam, le promiteam și 10.000 primă pe timpul lui Ceaușescu nu câștigau o dată. Dacă mă duceam să le zic un banc, fără să vorbesc de fotbal, alții erau.

Păi, invită pe cineva la masă, în momentul în care sunt toate aranjate și are în jurul său personalități, nu știe să vorbească, se taie cu furculița. Băi, apoi în teren când trebuie să faci cu picioarele ce-ți dictează creierul. Una e cu mâinile, alta cu picioarele. A greșit. Trebuia cineva să-i spună.

În viața voastră ca patroni nu intrați peste echipă înainte de meci în vestiar. Și antrenorii trebuie să le spună din timp, asta e echipa de joc, vă rog hai să respectăm”, a spus, la Fanatik, Dragomir.

Articolul precedentJandarmii gorjeni donează sânge pentru semenii suferinzi
Articolul următorGorj: Trei într-o singură zi! Depistați băuți la volan, în trafic