Gorj: Trei într-o singură zi! Depistați băuți la volan, în trafic

Dosare penale pentru patru bărbați după ce au fost depistați băuți la volan, în trafic, în Gorj, în weekendul trecut.

– La data de 28 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat, în trafic, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Turburea, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  – La aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, au depistat, în  trafic, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Ilovăț, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Mătăsari, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 – Tot la data de 28 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în  trafic, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autoturism pe strada 11 Iunie din municipiul Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 – La data de 29 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, au depistat, în  trafic, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Polovragi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Baia de Fier, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Gorj. 

 

 

 

Articolul precedentMitică Dragomir ”îl școlește” pe Rotaru după meciul cu Rapid: A făcut o mare greșeală. Mare, mare
Articolul următorMinistrul Finanțelor: Cei care au elaborat PNRR ne-au condamnat să facem reformă fiscală. USR și Forța Dreptei, culmea ipocriziei