Mititelu vine la Târgu-Jiu! Aurel Popescu confirmă!

FC U 1948 Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, ar putea să-şi desfăşoare meciurile pe noul stadion de la Târgu Jiu.

Mititelu, care pretinde că deţine formaţia ce continuă tradiţia Craiovei Maxima, pare persona non-grata în Cetatea Banilor, cel puţin de când există CS universitatea Craiova.

Şeful alb-albaştrilor a distribuit o postarea a lui Aurel Popescu, în care viceprimarul prezenta verificările la sunet de pe noua arena.

Cel din urmă a confirmat, de altfel, discuţiile cu Mititelu.

“Este una dintre variante. Pe mine mă bucură acest fapt, iar acest lucru nu poate fi decât dovada că baza sportivă este una interesantă pentru foarte multe cluburi sportive. Este foarte important pentru noi să avem această bază la un nivel foarte ridicat, pentru ca tot mai multe cluburi să încerce să se apropie de municipiul Târgu Jiu şi să ofere spectacolele sportive de care are nevoie cetăţeanul. Am fost obişnuiţi cu spectacole sportive la un anumit nivel. Am avut şi sper să avem în continuare foarte multe discipline sportive interesante aici”, a comentat Popescu.

Şi actualul creditor de la Pandurii, Marin Condescu, ar fi de acord ca alte cluburi să joace aici, pentru că fondurile ar intra şi în visteria formaţiei fanion a Gorjului.

“În primul rând, darea în folosinţă a stadionului va aduce venituri din abonamente şi biletele care vor fi puse în vânzare. Nu va fi un stadion închis, cum am jucat noi la Severin, pot să joace şi alte echipe pe terenul acesta şi vor plăti. Nu va fi îngrădit accesul nimănui”, a spus Condescu.

Echipa lui Mititelu evoluează în prezent în Liga a 4-a din Dolj.

Articolul precedentFoc continuu la permise! Gorjenii nu mai pot trăi făra carnet de şofer!
Articolul următorVal de concedieri în minerit, în luna decembrie