Morega îl scoate pe Boza la tablă: Condițiile de muncă sunt groaznice! Au uitat ce au promis oamenilor

Protestele de amploare anunţate la Complexul Energetic Oltenia sunt considerate justificate de fostul deputat Dan Ilie Morega. Acesta crede că minerii şi energeticienii au tot dreptul de a ieşi în stradă pentru că revendicările nu le-au fost soluționate. Morega a sugerat că este dezamăgit de managerul gigantului energetic, Sorinel Boza, pentru că acesta a ajuns să asculte de “păpuşarii” din spatele său.

“Îi aduc aminte lui Sorinel Boza şi conducerii pe care el a numit-o că le-au promis oamenilor că îmbunătăţesc condiţiile de muncă, că măresc salariile şi reduc personalul TESA. Cum să nu fie indignaţi muncitorii, maiştrii, cei care lucrează în producţie? Condiţiile de muncă sunt groaznice! Vine iarna, nu s-a mai făcut nimic prin cariere, trebuie să umbli cu cizme de şolduri, nu cu cizme normale. Nu au pregătite o serie întreagă de terenuri pe care trebuie să le exploateze ca să poată să producă la nivelul a cel puţin 2.500 de MW pe oră. Vine iarna cu salarii mult mai mici şi cu muncă mult mai grea pentru mineri şi energeticieni”, a declarat Morega la Radio Accent.

Principalele nemulţumiri ale salariaţilor CEO sunt legate de lipsa fronturilor de lucru, a creşterilor salariale şi a incertitudinii privind proiectele ce vizează reducerea vârstei de pensionare.