Morega: Iordache se crede Mesia, venit acum pe pământul Gorjului?

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice, a analizat câteva dintre situațiile politic0-economice regăsite în Gorj și la nivel național, la sfârșitul anului 2018. Chestionat de jurnaliști, fostul demnitar a făcut referire și la inițiativa lui Ion Iordache, lider ALDE, cel care a anunțat înființarea ”Coaliției pentru Gorj”.

  ”Să o rezolve el (centura n.red), a venit la guvernare.  Sunt probleme mari în Gorj. Să înceapă să le rezolve, să spună: Da, domnule, eu am rezolvat centura și am adus investiții. Poi nu are organizații locale? Nu se poate duce la organizațiile lor, cu care susține ședințe cu oamenii? Nu poate să facă conferințe cu jurnaliștii, să se informeze? El se crede Mesia, care a venit acum pe pământul Gorjului? Mai ușor”, a reacționat Morega. 

Referitor la alegerile europarlamentare din 2019, fostul parlamentar cred că PSD-ul va câștiga detașat, deși partidul trece printr-o perioadă nu tocmai roză.

”Va câștiga tot PSD-ul, cu 14-15 locuri, PNL 9 locuri, alte 7-8 locuri vor fi împărțite între USR, PRO România și Cioloș. PSD-ul, la ora actuală, nu numai la nivel național, ci și la nivel județean, este în degringoladă, în haos total. PNL-ul, cam în aceeași situație cu PSD-ul, pentru că Dan Vîlceanu este ocupat mai mult ca vicepreședinte la nivel național, nu are timp să se ocupe de județ”, a concluzionat președintele IAIPP.

 

Articolul precedentPrimar: Guvernul trebuia să ia utilaje pentru deszăpezire din banii europeni
Articolul următorUn jandarm a fost arestat pentru trafic de cocaină