Negoiță vrea PSD-ul în genunchi, în fața românilor: Să-și ceră scuze pentru susținerea lui Dragnea și Dăncilă, pentru ticăloșiile din ultimii ani

Invitat în partidul care l-a consacrat politic, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, s-a arătat dispus să își reia activitatea în PSD, însă numai în anumite condiții. Într-o postare pe facebook, acesta solicită ca toți social-democrații care au contribuit la ”ticăloșiile” din ultimii ani să facă un pas în spate.

Pe lângă cerințe de ordin economic-administrative, primarul cere în ‘Scrisoarea deschisă adresată conducerii PSD, membrilor PSD și opiniei publice‘ ca partidul să îți ceară scuze public pentru modul în care a condus România în ultimii ani.

Totodată…

De asemenea, PSD trebuie să-și ceară scuze românilor pentru că l-a susținut în funcția de președinte al partidului și de președinte al Camerei Deputaților (a treia funcție în stat) pe Liviu Dragnea, o persoană malefică, rău intenționată, care, în ciuda evidențelor, a fost susținut în aceste funcții până a plecat din ele în cătușe

– PSD trebuie să își ceară scuze electoratului, în mod special, pentru promovarea unei persoane ca Viorica Dăncilă…”, se arată, printre altele, de Negoiță.