Tâlhărie cu multe semne de întrebare reclamată la Târgu Jiu

Un tânăr a alertat marți, 7 ianuarie, polițiștii târgujieni, semnalând că iubita sa a fost tâlhărită.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce tânăra de 21 de ani, din comuna Băla, județul Mehedinți, în timp ce se afla în apartamentul în care locuiește, din Târgu Jiu, în interior ar fi pătruns o persoană necunoscută de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cu înălțimea de 1,65-1,70 m, care, dintr-un sertar, i-a sustras o sumă de bani. Tânăra ar fi încercat să împiedice acțiunea bărbatului, dar nu a reușit, folosind forța pentru a părăsi apartamentul”, a informat IPJ Gorj.

Bărbatul ar fi fugit, fiind surprins de prietenul fetei în parcarea blocului, care a încercat, și el, să îl imobilizeze fără succes. În urma informațiilor primite și a activităților desfășurate, polițiștii au identificat suspectul în persoana unui bărbat de 26 de ani, din Târgu Jiu. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Rămâne de văzut cum a pătruns suspectul în locuința fetei, dacă știa cine locuiește acolo, dacă avea la cunoștință faptul că este singură, cum a realizat unde sunt banii, dacă a împiedicat, sub orice formă, tânăra să ceară ajutor de la vecini sau autorități.