Nenorocire! 4 morți în urma unui accident rutier petrecut în Caraș Severin

Patru bărbați, cu vârste între 16 și 42 de ani, au murit, joi seara, în urma unui eveniment rutier petrecut pe DN6, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu, județul Caraș Severin.

Toți se aflau în același autoturism, mașină care intrat sub un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă înmatriculat în Ungaria.

 

În această seară, pe DN6, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu, s-a produs un accident soldat cu decesul a patru persoane. În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria și un autoturism în care se aflau patru bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin. În urma accidentului toți cei patru ocupanți ai autoturismului au decedat. Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers. Echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Caransebeș se află în acest moment la locul evenimentului și efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a transmis IPJ Caraș Severin.