Mario Găman și Boby Staicu au scos UTA din Cupa României

 

Divizionara C CSO Filiaşi, echipă antrenată Mario Găman și Boby Staicu, a reuşit, joi, să elimine UT Arad, scor 1-0, în 16-imile Cupei României la fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 38 de Viorel Vîlcică, cel care a punctat cu un şut din 10 metri, sub bară.

După meci, antrenorul Mario Găman și-a felicitat elevii:

Îmi felicit băieţii pentru ceea ce au reuşit astăzi. De aceea este frumos fotbalul. Cupa este locul unde poţi arăta că eşti o echipă pozitivă, să demonstrezi, să te ridici la nivelul adversarului. Din fericire, băieţii mei au făcut astăzi un joc foarte bun, din toate punctele de vedere. S-au ridicat la nivelul de pregătire al echipei adverse, una foarte bună, şi mă bucur că am făcut atâta lume fericită. Pentru noi va fi un plus orice se întâmplă de acum înainte. Ce am realizat astăzi, pentru acest oraş, este ceva nemaipomenit. Noi vrem să jucăm fotbal, să arătăm lumii că la Filiaşi se lucrează şi se construieşte o echipă bună. O să vedem cu cine vom pica în optimi şi sperăm să nu ne facem de râs, să ieşim cu capul sus”.

Filiașul, echipă cu mulți gorjeni…

CSO Filiaşi: Dragoş Constantinescu – Robert Dănescu (’67, Alex Armăşelu), Ionuţ Tătaru, Eduard Dina, Cosmin Calu – Viorel Vîlcică, Marius Duriţă, Alin Pencea (’84, Robert Bubuioc) – Ionuţ Zamfir, Alex Fotescu, Daniel Rogoveanu