Noaptea minții!Jandarmii au amendat un surdomut pentru că a refuzat SĂ DEA DETALII privind identitatea

Incredibil, dar adevărat!Jandarmii gorjeni au reușit performanța de a sancționa contravențional un cetățean surdomut, motivul amenzii fiind acela că bărbatul nu a oferit oamenilor în uniformă amănunte care să ducă la identificarea sa.Asta reiese din procesul verbal întocmit de un subofițer al Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj.Sancționat, Ion Baldovin, de 50 de ani, din Tîrgu Jiu.

” Ziua 01.Luna 07.Anul 2017.Ora 23.B-dul Ecaterina Teodoroiu.Susnumitul aflîndu-se pe strada E. Teodoroiu în dreptul Peco MOL a refuzat să dea detalii cu privire la stabilirea identității sale.”Asta a fost consemnat în procesul-verbal, iar Ion Baldovin a plecat acasă cu hîrtia în mînă, act oficial care îl anunța că datorează statului român suma de 100 de lei.
Cîteva zile mai tîrziu, familia reacționează, consultă un avocat și, surpriză, apare un certificat de handicap.Conform actului medical, Ion Baldovin suferă de SURDOMUTITATE CONGENITALĂ, condiție în care pare imposibil ca un om să dea amănunte unei persoane care nu cunoaște un anumit limbaj.
Cazul a fost făcut public, am așteptat o reacție autorizată, dar mai mult decît ascunderea unui comentariu pe facebook, nimic.
Răspunsurile se lasă așteptate, cert e că în același timp cu jandarmii Poliția îl sancționa contravențional pe Baldovin pentru că nu avea echipată corespunzător bicicleta cu care se deplasa noaptea pe străzile municipiului Tîrgu Jiu.

Articolul precedentVal de demisii de la Consiliul Județean și Prefectura Gorj! Angajații pleacă pe capete
Articolul următorPăstorii, plătiţi de turmele Gorjului, taie bilete pentru abatorul alegerilor