Nu este finanţare pentru stadion, şampania lui Dăncila începe să expire

Finanţarea pentru finalizarea lucrărilor la noul Stadion Municipal din Târgu Jiu întârzie să vină. Autorităţile locale nu pot în acest moment avansa o dată certă la care arena ar putea fi data în folosinţă. Proiectul trebuie să treacă prin două comisii pentru a fi aprobat, asta după ce reprezentanţii Primăriei au anunţat că mai este nevoie de două milioane de euro pentru ca investiţia să fie terminată, bani de la C.N.I..

“Deocamdată nu avem o veste care să ne trimită într-o perioadă de timp, ci doar informaţii cum că proiectul este deja pregătit la Compania Naţională de Investiţii pentru a fi introdus în comisia tehnico-economică la Ministerul Dezvoltării Regionale, aşa cum urmează paşii pentru finanţare. După, va urma o altă comisie interministerială în care va fi ultima discuţie în ceea ce priveşte finanţarea de care avem nevoie pentru finalizarea lucrărilor”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Pe de altă parte, premierul social-democrat, Vasilica Dăncilă, a declarat că stadionul din Târgu Jiu va fi finalizat  în iunie. Dăncilă le-a cerut pesediștilor gorjeni, la începutul lunii martie a acestui an, să pună șampania la rece, pentru că, în scurt timp, va ajunge în oraşului lui Brâncuşi pentru a sărbători inaugurarea. Atunci, s-a promis încheierea lucrărilor în termen de 96 de zile. În momentul de faţă, sunt necesare lucrări la reţeaua de canalizare pluvială şi la pasarela din faţa stadionului. Arena a fost demolată în 2015.

Articolul precedentȘi-a bătut tatăl și i-a luat inelul de pe deget. Odată obținută, bijuteria a fost vândută la amanet
Articolul următorSarcină vrea hotelul ”Miami”, din buricul târgului. Amiciția cu Boza îl recomandă