Sarcină vrea hotelul ”Miami”, din buricul târgului. Amiciția cu Boza îl recomandă

”Hotelul Energeticianul”, așa cum era cunoscut, a devenit o povară financiară pentru Complexul Energetic Oltenia. Situat în buricul târgului, pe Calea Eroilor, imobilul a găzduit de-a lungul anilor specialiști repartizați la termocentralele Gorjului, delegați, sportivi, dar și membri ai diferitelor structuri din ceea ce a devenit actuala companie energetică. Astăzi, hostelul ”Miami” este oferit spre închiriere, iar doritorii nu au întârziat să apară.

Unitatea hotelieră este prinsă în categoria trei stele și are 64 de camere, bucătărie proprie și spațiu de servire. Firma ”Achiziție și Dezvoltare” SRL s-a arătat interesată de preluarea imobilului și a înaintat CEO un document prin care își exprimă intenția de a închiria hostelul. Nu se poate vorbi de o ofertă propriu-zisă, din moment ce nu s-a specificat o sumă. ”Achiziție și Dezvoltare” SRL este creditată ca fiind una din firmele paravan deținute de omul de afaceri Nicolae Sarcină, la conducerea acesteia aflându-se Loredana Rădulea, o fostă secretară a creatorului imperiului ”Succes”. Contractele lui Sarcină cu CEO sunt de notorietate, ca și amiciția  dintre acesta și Sorinel Boza, directorul general al Complexului Energetic Oltenia.

Se bagă Boza și la fotbal, îl ajută pe Sarcină?

Oameni din lumea sportului preconizează o colaborare între una dintre echipele de fotbal deținute de Sarcină și compania energetică. Scenariul vizează mutarea formației sportive la Târgu Jiu, moment în care CEO ar cumpăra câteva mii de abonamente, demers menit să ajute financiar echipa de fotbal. Cei care pun pe tapet o astfel de colaborare de viitor spun că la sfârșitul săptămânii trecute directorul general Sorinel Boza a fost la Petroșani, acolo unde a asistat la meciul de fobal dintre ACS Șirineasa și Șoimii Lipova.

 

 

Articolul precedentNu este finanţare pentru stadion, şampania lui Dăncila începe să expire
Articolul următorPandurii Târgu Jiu riscă excluderea pentru că nu şi-a plătit antrenorii