Nu mai au frică! Au dat buzna peste o femeie ca să-i fure curcanii

Traiul greu îi împinge pe români la fapte necugetate. Ori asta, ori unii dintre semenii noştri sunt amatori de senzaţii tari. A aflat-o pe pielea ei o femeie din Jupâneşti, care s-a trezit că mai multe persoane îi calcă bătătura că să-i vâneze păsările. Se întâmpla ziua, în amiaza mare! Cei patru au intrat pe poartă, întrebând proprietara dacă are curcani de vânzare. Lovindu-se de refuzul femeii, aceştia au început să-i alerge păsările.
„În momentul apelării la 112, persoanele în cauză au părăsit curtea locuinței, au ameninţat apelanta cu acte de violență și au părăsit locul faptei în direcţia comunei Jupâneşti, folosind în acest scop un autoturism, pe care îl parcaseră la poarta locuinţei. La nivelul județului, polițiștii au consituit filtre, ocazie cu care autoturismul în cauză a fost identificat în trafic pe raza comune Bâlteni”, au declarat reprezentanţii IPJ Gorj.
Cele patru persoane au fost identificate ca fiind un bărbat de 53 de ani, care a condus autoturismul și trei femei, două 45 și una de 62 de ani, toți din municipiul Craiova, județul Dolj.
Suspecţii au fost conduşi la sediul poliției Rovinari, iar trei dintre ei au ajuns în arest pentru 24 de ore.

Articolul precedentSalvatori dotați cu hârburi.Viața nu are garanție, nici ambulanțele termen de casare respectat
Articolul următorWeber, Cârciumaru şi Iriza, puşi pe “hold” de ministrul Energiei