Nu permite legea! Romanescu nu îl mai vede la serviciu pe Adrian Tudor, dar nu îl poate sancționa

Marcel Romanescu nu crede că va avea o competiție electorală cu Adrian Tudor. Social-democrații l-au desemnat pe Ciprian Florescu drept candidat pentru alegerile locale din 2020 și primarul din Târgu Jiu anticipează o campanie fără jigniri și atacuri la persoană. Deși s-a vehiculat că viceprimarul Tudor ar putea candida ca independent, sau din partea Pro România, edilul-șef este sceptic și așteaptă o confruntare electorală decentă.

Am fugit cel mai mult de o campanie dusă pe atacuri la persoană sau pe tot felul de jigniri. Am avut experiența celor trei ani de zile în relația cu Adrian Tudor și nu a fost tocmai una plăcută. De o perioadă lungă de timp, nu îl mai văd pe domnul Adrian Tudor”, a declarat Romanescu, care în urmă cu ceva timp spunea că viceprimarul nu participă la şedinţele operative.

Primarul a mai relatat că nu l-a presat pe Tudor să rezolve sarcinile pe care i le-a trasat, referindu-se la gestionarea problemelor pe care municipiul le are cu câinii şi ciorile.

Eu sunt sigur că dacă găsea soluțiile, vi le transmitea. Mai are timp, mai sunt încă patru luni de zile de mandat. Sunt sigur că va face o conferință de presă și va spune cum a rezolvat aceste probleme”, a declarat Romanescu.

Edilul-șef a explicat că nu îl poate sancționa pe Adrian Tudor, pentru că viceprimarul intră în categoria demnitarilor și legea nu îi permite acest lucru.

Reamintim, Tudor răspundea reproșurilor lui Romanescu, legate de absența de la ședințele operative, precizând că biroul său este în tot orașul.

 

 

Articolul precedentFinala la Craiova, fără Craiova. Echipa lui Mihai Rotaru a fost eliminată din Cupa României
Articolul următorColonelul Cucoș nu scapă de dosarul 10 august. Trecut în rezervă, dar nu exonerat de răspunderea penală