Oltenii chiuiră în Capitală! Craiova a învins Dinamo, la București, printr-un gol rar

 

FC U Craiova a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a IX-a a Superligii de fotbal.
Unicul gol al partidei a fost reuşit de belgianul William Baeten (61), cu o execuţie de excepție, preluare pe piept şi şut de la 22 de metri, la puţine secunde după ce portarul dinamovist Adnan Golubovic îl blocase salvator pe Benjamin van Durmen.

 

CHIȚU: UN JOC NU TOCMAI BUN

 

Am câștigat cele trei puncte, după un joc nu tocmai bun. Am suferit. Important e că am reușit să câștigăm. Era important să luăm cele trei puncte.

Nu-mi aduc aminte un meci în care am alergat atât de mult. Tot noi am fost mai periculoși în rândul ocaziilor. Suntem pe un drum bun, nu trebuie să credem că suntem foarte buni. Vine meciul cu Oțelul. Treaba noastră este să jucăm fotbal”, a spus jucătorul FCU. 

FLORIN DRĂGAN: ȘTIAM CĂ TREBUIE SĂ SUFERIM

Știam că jucăm împotriva unei echipe puternice care are un antrenor extraordinar. Știam că trebuie să suferim și să îi prindem pe contraatac. 

Lucrăm în fiecare zi la antrenament, acum ușor, ușor încercăm să fie mai pragmatici. Ne apărăm și mai bine la fazele fixe, de la meci la meci e mult mai bine”, a spus antrenorul interimar.

MITITELU jr.: PRIMĂ DUBLĂ

Astăzi sărbătorim, de mâine începe munca, avem un meci greu cu Oțelul Galați. Se pare că problemele din defensivă s-au rezolvat, mă bucur. Cred că e cel mai echilibrat campionat din istorie, echipele sunt foarte apropiate.

Obiectivul nostru e play-off-ul. Noi pentru asta muncim zi de zi. Nu vrem să ne mai grăbim cu alegerea antrenorului. Se pare că s-au reglat și problemele defensive, acum ne gândim la meciul cu Oțelul Galați. Cred că e cel mai echilibrat campionat din istorie.

Azi, Dinamo a arătat un joc foarte bun, a fost o echipă compactă. Sunt mândru de băieți. Nu cred că vârsta definește capacitatea unui antrenor, ați văzut că majoritatea fotbaliștilor cu evoluții bune la echipele de club se fac antrenor.

Au primă dublă băieții astăzi, la derby-uri mai plusăm! Merită prima, pentru că au jucat bine și pentru că au câștigat fără emoții partida.

Nu avem un profil anume, iar profilul nu contează când vin la Craiova, la Craiova e cu totul altfel. Dacă acestea sunt regulile, e normal să punem un antrenor”, a spus finanțatorul.

Articolul precedentPopulația va primi vouchere pentru înlocuirea sobelor
Articolul următorȘoferul care a părăsit locul accidentului în care au fost răniți doi polițiști, prins în Vâlcea