Șoferul care a părăsit locul accidentului în care au fost răniți doi polițiști, prins în Vâlcea

 

Conducătorul auto care, vineri, nu a acordat prioritate autospeciale a IPJ Gorj aflată în misiune în Târgu Jiu, pe Calea București, a fost identificat, câteva ore mai târziu, în judeţul Vâlcea.

 

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere echipajului de poliţie a fost identificat în localitatea Bălceşti, judeţul Vâlcea. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări”, a transmis, vineri seară, IPJ Gorj

Reamintim, doi poliţişti de la Biroul Rutier Târgu Jiu au fost răniţi după ce un şofer nu a acordat prioritate autospecialei cu care se deplasau, iar aceasta a lovit o maşină parcată. Ultimul autovehicul a ricoşat într-un alt autoturism. Şoferul care nu a acordat prioritate a plecat de la locul accidentului.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști.

Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt”, a precizat, inițial, Poliția Gorj.