Orban: Iohannis nu-și termină mandatul. Mă voi implica cu toată forța. A luat-o razna complet

 

Ludovic Orban, fost lider al PNL, pare convins că preşedintele Klaus Iohannis nu îşi va termina mandatul, pentru că va fi suspendat din funcţie de către Parlament.

În opinia deputatului, una dintre ieşirile din criza politică actuală o reprezintă dizolvarea Parlamentului, care duce către alegeri anticipate, iar a doua soluţie o reprezintă suspendarea președintelui. Acesta precizează că, în cazul ultimului scenariu, se va „implica cu toată forţa” în referendumul care ar urma suspendării lui Klaus Iohannis.

 

Trăim în România, o ţară frumoasă cu oameni frumoşi, doar că avem un preşedinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este preşedintele României şi se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-şi complet obligaţiile pe care le are faţă de cetăţenii români şi acţionând împotriva intereselor României, în mod evident. (…) Preşedintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legătură cu comportamentul pe care l-a avut atât timp cât noi am fost în parteneriat. Cred că nu-şi termină mandatul, vă spun sincer”, a spus, la Realitatea Plus, Orban. 

Articolul precedentConsilier local: La spitalul Târgu Cărbunești, nimănui nu-i pasă de viața cetățeanului. Îi interesează doar șpăgile, doar de buzunarele lor
Articolul următorGorj: Bărbat băgat în arest după ce a vrut să continue răfuiala cu soacra, pe care o bătuse